Gorelo v proizvodni hali, negibna oseba

25. 11. 2020 07:09

Včeraj je ob 11.02 na Vodnikovi cesti v Velenju iz parkiranega vozila iztekalo gorivo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj, posipali razlito gorivo in očistili cestišče.

Ob 11.19 je v Juhartovi ulici v Šempetru v Savinjski dolini, občina Žalec, v podjetju Sip v proizvodni hali zagorela naprava za odsesavanje varilnih plinov. Požar so začeli gasiti zaposleni. Gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini, Vrbje in Žalec so požar omejili in pogasili, prezračili prostor in pregledali s termo kamero. Uničena je naprava za odsesavanje varilnih plinov.

Ob 12.24 je bila na Ulici heroja Bračiča, občina Celje, v stanovanju negibna oseba. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in pomagali reševalcem NMP Celje. Oseba je preminula.

Ob 15.15 so v Pucovi ulici v Celju, gasilci PGE Celje, s tehničnim posegom vstopili v stanovanje in tako omogočili dostop do onemogle osebe.

Ob 17.06 so na Šercerjevi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s pomočjo avto lestve preko balkona vstopili v stanovanje in odprli vrata stanovanja, v katerega se je zaklenil otrok.

Ob 17.12 je v Aškerčevi ulici v Žalcu gorel zabojnik za papir. Požar so pogasili gasilci PGD Žalec.

Ob 21.55 so v Lačji vasi, občina Nazarje, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Gorica ob Dreti, ki so z gasilnikom pogasili goreče saje, očistili dimnik in prezračili prostore.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,675 seconds.