Kombi po strmini v gozd, avto v drevo

31. 08. 2020 08:30

Včeraj je ob 1.50 v Socki, občina Vojnik, kombinirano vozilo zapeljalo izven vozišča ter zdrsnilo po strmini in pristalo v gozdu. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kraj zavarovali, odklopili akumulator ter nudili pomoč policiji in reševalcem. Ena oseba se je v prometni nesreči poškodovala in je bila odpeljana v SB Celje.

Ob 10.02 je v Lokah pri Mozirju v občini Mozirje strela udarila v drevo, ki je ogrožalo stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Mozirje so drevo razžagali in odstranili.

Ob 10.06 so na Primožu pri Ljubnem ob Savinji, občina Ljubno, gasilci PGD Ljubno ob Savinji s tehničnim posegom izvlekli osebno vozilo iz jarka. Poškodovanih ni bilo.

Ob 14.49 je v Lutrju v občini Šentjur zagorela suha trava in grmičevje. Gasilci PGD Ponikva so požar omejili in pogasili. V pripravljenosti so bili gasilci PGD Dramlje.

Ob 14.55 se je na avtocesti med predoroma Jasovnik in Trojane pripetila prometna nesreča z udeležbo osebnega vozila. Gasilci PGE Celje in CZR Domžale so zavarovali kraj nezgode in počistili razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Ob 16.50 so v Skornem pri Šoštanju, občina Šoštanj, gasilci PGD Velenje vstopili skozi okno in od znotraj odprli vhodna vrata v stanovanjsko hišo.

Ob 21.16 se je v naselju Bukovžlak, občina Celje, pripetila prometna nesreča v kateri je osebno vozilo čelno trčilo  v drevo. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem NMP policiji, nevtralizirali razlite motorne tekočine in razsvetljevali kraj dogodka.

Ob 21.22 sta trčila tovorno vozilo in motorno kolo na Goriški cesti v Velenju. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanega motorista.

Ob 22.20 je v Kidričevi ulici v Rogaški Slatini gorel električni drog. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina zavarovali kraj dogodka in pogasili požar. Obveščen je bilo dežurni elektro podjetja.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,738 seconds.