Kup večernih požarov

01. 05. 2020 09:54

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 20.04 v Spodnjih Grušovljah, občina Žalec, na njivi goreli odpadni trakovi za hmelj. Gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini so pogasili ogenj in pregledali okolico.

Ob 20.32 so se v Prožinski vasi v občini Štore vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Prožinska vas so nadzorovali izgorevanje saj, pregledali dimno tuljavo in pregledali ostrešje stanovanjske hiše. Do požara ni prišlo.

Ob 21.09 je v Kettejevi ulici v Celju zagorel kup odpadne trave in vejevja. Gasilci PGE Celje so požar na površini približno okoli 15 kvadratnih metrov pogasili in prekopali žarišča.

Ob 21.16 je v Zabukovici v občini Žalec gorela trava in kup lesa. Gasilci PGD Zabukovica in PGD Gotovlje so požar na površini okoli 600 kvadratnih metrov omejili in pogasili.

Ob 21.34 so v kraju Jeronim, občina Vransko, na zahtevo policije gasilci PGD Vransko in Ločica pri Vranskem pogasili večji kup vejevja in pregledali okolico.

Ob 5.10 je v kraju Križan vrh, občina Bistrica ob Sotli, zagorel večji kup vejevja. Gasilci PGD Bistrica ob Sotli so nadzorovali ogenj do izgoretja, prekopali požarišče in ga zalili z vodo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,625 seconds.