Na avtocesti se je v prometni nesreči poškodovala oseba, delavec padel s strehe

21. 10. 2021 13:22

Ob 6.58 je na avtocesti pri izvozu Tepanje v občini Slovenske Konjice prišlo do prometne nesreče osebnega vozila, v kateri se je poškodovala ena oseba. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice in PGD Slovenska Bistrica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice, ki so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v bolnišnico Celje.

Včeraj ob 12.34 je na Bežigrajski ulici v Celju delavec padel s strehe. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, nudili pomoč poškodovanemu do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so ga prepeljali v SB Celje.

Včeraj ob 13.21 so v Topolšici, občina Šoštanj, gasilci PGD Velenje zavarovali kraj pristanka helikopterja in pomagali reševalcem pri prenosu obolele osebe v helikopter SV, s katerim je bila obolela oseba prepeljana v UKC Ljubljana.

Včeraj ob 20.08 ja v Spodnjih Stranicah, občina Zreče, na regionalno cesto padlo drevo. Gasilci PGD Stranice so razžagali in odstranili drevo s cestišča.

Včeraj ob 14.40 so v Marija Reki občina Prebold gasilci PGD Prebold-Dolenja vas-Marija reka v sodelovanju z občani razžagali in odstranili podrto drevo.

Včeraj ob 21.01 so v bližini Dečkove ceste v Celju gasilci PGE Celje pogasili manjši kup vejevja in trave.

Fotografija je simbolična.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,142 seconds.