Na Celjskem trki in nekaj težav z vodo, ki prožijo tudi plazove

19. 09. 2017 21:44

Ob 6.04 so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina posredovali v naselju Spodnje Sečovo, občina Rogaška Slatina, kjer so s tehničnim posegom odprli vrata hiše in tako omogočili vstop do obolele osebe reševalcem nujne medicinske pomoči, ki so osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v bolnišnico.

Ob 9.45 so v naselju Zagaj, občina Bistrica ob Sotli, gasilci PGD Bistrica ob Sotli nudili pomoč občanu pri zaščiti opreme v kletnih prostorih stanovanjske hiše zaradi dviga podtalnice.

Ob 9.53 sta v križišču na Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovani osebi oskrbeli na kraju.

Ob 14.30 je v naselju Vrbno, občina Šentjur, tovorno vozilo zdrsnilo s cestišča. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka in tovorno vozilo postavili nazaj na cestišče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 15.03 je na regionalni cesti Celje–Laško v naselju Tremerje, občina Celja, voznik z osebnim vozilom trčil v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policistom in cestišče očistili razlitih tekočin. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 15.17 se je na Zdraviliškem trgu v občini Rogaška Slatina zaradi vetra podrlo drevo na električno napeljavo. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina, ki so podrto drevo razžagali in odstranili in nudili pomoč dežurnim električarjem Elektra Celja.

Ob 16.30 se je v naselju Male Dole, občina Vojnik, na cesto podrlo drevo. Posredovali so gasilci PGD Vojnik, ki so drevo razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 18.38 je v Kotnikovi ulici v Celju meteorna voda zaradi neustreznega stanja ostrešja tekla v prostore stanovanjske hiše. Celjski poklicni gasilci so s folijo začasno prekrili streho.

Ob 18.45 se je v Zgornjem Tinskem v občini Šmarje pri Jelšah sprožil zemeljski plaz. Posredovali so gasilci PGD Zibika. Plaz v velikosti 20 x 50 metrov so pokrili s folijo. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 19.19 je v Senovici, občina Šmarje pri Jelšah, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah. Zavarovali in razsvetlili so kraj dogodka ter odklopili akumulator na vozilu.

Ob 19.57 je v Paridolu, občina Šentjur, zemeljski plaz zasul lokalno cesto. O dogodku so bile obveščene pristojne občinske službe, ki so poskrbele za zavarovanje območja.

polovicka_celje_klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 2,714 seconds.