Najdena ročna bomba, pri padcu poškodovan kolesar, vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo

22. 03. 2022 21:40

Včeraj ob 18.25 je v Dobrovi v občini Celje osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri oskrbi ene poškodovane osebe, vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

Včeraj ob 12.45 se je na poti med Žalcem in Grižami v Migojnicah v občini Žalec pri padcu poškodoval kolesar. Gasilci PGD Griže so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP Žalec, ki so poškodovanega na kraju oskrbeli in nato prepeljali na nadaljnje zdravljenje v SB Celje.

Včeraj ob 16.13 so gasilci PGE Celje Gasilci posredovali v osmem nadstropju stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti v Celju. S pomočjo vrvne tehnike so s sosednjega balkona vstopili na balkon, na katerem se je nahajala mrtva oseba. Z notranje strani so odklenili vrata stanovanja in omogočili vstop reševalcem NMP in policiji.

Včeraj ob 12.20 je v Bočni v občini Gornji Grad občan pri delu na travniku našel ročno bombo iz obdobja 2. svetovne vojne. Pripadniki Državne enote za varstvo pred NUS Zahodnoštajerske ter Gorenjske in Ljubljanske regije so preiskali območje in našli še ročno bombo. Obe nevarni najdbi so uničili na primernem kraju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,039 seconds.