Nalet 5 vozil, huje poškodovani traktorist, zagorelo drevo

22. 10. 2020 07:09

Včeraj je ob 6.40 na regionalni cesti v kraju Paka pri Velenju, občina Velenje, prišlo do naleta petih osebnih vozil. Reševalci RP Velenje so dve poškodovani osebi oskrbeli. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj, osvetlili mesto nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovanih in policiji.

Ob 12.48 se je v kraju Meliše, občina Ljubno, pri delu s traktorjem huje poškodoval občan. Reševalci NMP Mozirje so poškodovanega oskrbeli in predali ekipi HNMP Brnik. Poškodovanec je bil s helikopterjem Slovenske vojske prepeljan v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem in zavarovali kraj pristanka HNMP. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 12.54 je v naselju Vinska Gorica, občina Dobrna iz osebnega vozili iztekalo gorivo. Gasilci PGD Dobrna so zavarovali kraj, umaknili vozili s cestišča, z absorbentom posuli cestišče in ga očistili.

Ob 13.15 je na Trgu mladosti v Velenju zagorelo drevo. Gasilci PGD Velenje so pogasili goreče drevo in pregledali okolico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,453 seconds.