Našli granato, hujša nesreča pri Pirešici (dopolnjeno)

21. 05. 2020 07:24

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 10.02 na Cesti na Roglo v Zrečah, gasilci PGD Zreče, nudili pomoč ekipi NMP pri prenosu obolele osebe v stanovanjskem bloku iz višjega nadstropja v reševalno vozilo.

Ob 13.09 so v Ličenci, občina Slovenske Konjice, našli granato, kalibra 30 mm iz obdobja II. svetovne vojne. Posredovala sta člana ekipe NUS Zahodnoštajerske regije, ki sta kraj zavarovala, opravila pregled in identifikacijo NUS-a ter poskrbela za varno odstranitev in prevoz v skladišče.

Ob 14.32 so na Trgu v Mozirju, gasilci PGD Mozirje s tehničnim posegom odprli vrata skladišča.

Ob 16.46 je v Pirešici, občina Velenje prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Velenje so protinaletno in požarno zavarovali kraj nezgode s tehničnim posegom rešili eno poškodovano osebo iz vozila in jo predali NMP Velenje, odklopili akumulatorje na vozilih in posuli razlite motorne tekočine.

Dodano naknadno

Prometno nesrečo je povzročil 53-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Velenju. V blagem desnem preglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljala 33-letna voznica osebnega vozila. Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

Ob 20.49 so v Gotovljah, občina Žalec, gasilci PGD Žalec in Gotovlje v prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 9,320 seconds.