Našli mrtvo osebo, množična intervancija pri požaru (video)

07. 04. 2018 13:41

Včeraj je bila ob 15.58 v Spodnjih Grušovljah v občini Slovenske Konjice najdena mrtva oseba. Gasilci PGD Tepanje so nudili pomoč reševalcem NMP in policiji.

Ob 20.57 je v Zgornjih Negonjah, občina Rogaška Slatina, zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci iz PGD Steklarna Rogaška, Rogaška Slatina, Sv.Florjan, Kostrivnica ter Rogatec. Zgorelo je okoli 15 kvadratnih metrov ostrešja.

Danes sta ob 10.29 v križišču obvoznice v Žalcu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Žalec, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Ekipa NMP Žalec je eno poškodovano osebo pregledala na kraju dogodka, nato pa je nadaljnjo pomoč poiskala sama v celjski bolnišnici.

Ob 10.55 je policijski helikopter z dežurno ekipo HNMP Maribor iz Topolšice prepeljal obolelo osebo na zdravljenje v UKC Maribor. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj pristanka ter nudili pomoč reševalcem pri prenosu obolele osebe iz reševalnega vozila do helikopterja.

Ob 12.11 je v Verpetah, občina Vojnik, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in pristal v obcestnem jarku. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

*foto: PGDRS

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,645 seconds.