Našli mrtvo osebo, vozilo v potok, verižno trčenje

16. 02. 2019 09:15

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 10.44 v kraju Konjsko, občina Vojnik, gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja, v katerem je bila obnemogla oseba. Oskrbeli so jo reševalci NMP RP Celje.

Ob 11.15 so v Petrovčah, občina Žalec, gasilci PGD Žalec s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem so našli mrtvo osebo.

Ob 11.49 je na cesti Polzela–Velenje v Založah, občina Polzela, osebno vozilo zapeljalo iz cestišča v potok. Posredovali so gasilci PGE Celje, PGD Polzela, Andraž nad Polzelo in Ločica ob Savinji, ki so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem pri prenosu poškodovane osebe in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Ob 16.22 je v kraju Pletovarje, občina Šentjur, na avtocesti v smeri Maribora prišlo do verižnega trčenja štirih osebnih vozil, pri čemer so se štiri osebe telesno poškodovale. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili eno ukleščeno osebo iz vozila, odklopili akumulatorje na vozilih in nudili pomoč NMP Celje in policiji. Reševalci RP Celje so štiri osebe odpeljali v SB Celje.

Danes je ob 4.38 je v poslovnem objektu na Rogaški cesti v Šmarju pri Jelšah zaradi okvare na vodovodnem sistemu prišlo do iztekanja vode. Gasilci PGD Šmarje pri Jelšah so iz prostorov izčrpali vodo.

Ob 8.53 je v kraju Šentrupert, občina Laško, zagorelo v hlevu. Gasilci PGD Šentrupert in Laško so požar pogasili, premetali seno in objekt pregledali s termo kamero. Zaradi hitrega odziva o materialni škodi ne poročajo. Obveščene so bile pristojne službe.

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,795 seconds.