7 gasilskih društev na večjem požaru, neodzivna oseba umrla, onesnaženje Hudinje

16. 11. 2020 21:05

Danes je ob 2.09 v Petrovčah v občini Žalec zagorel zapuščen gospodarski objekt velikosti 30 x 12 m. Gasilci PGD Dobriša vas – Petrovče, PGD Žalec, PGD Drešinja vas, PGD Kasaze – Liboje, PGD Griže, PGD Levec in PGD Gotovlje so zavarovali kraj dogodka ter omejili in pogasili požar. Na objektu je v celoti uničeno ostrešje in leseni del objekta.

Ob 9.11 so na Hudinji v občini Vitanje gasilci PGD Vitanje nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice, pri oskrbi neodzivne osebe. Kljub hitremu posredovanju gasilcev in reševalcev je oseba umrla.

Ob 13.45 so v Celju opazili onesnaženje reke Hudinje. Voda se peni, krem barve in na gladini je živalska maščoba. Gasilci PGE Celje zavarovali kraj, pregledali območje in postavili lovilna črevesa. Obveščen je bil dežurni VGP Drava, ribiči, inšpektor za ribištvo in inšpektorat za okolje.

Ob 16.43 sta na Tomšičevi v Velenju trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Velenje in reševalci NMP Velenje, ki so eno poškodovano osebo pregledali na kraju.. Posredovali so gasilci PGD Velenje in reševalci NMP Velenje, ki so eno poškodovano osebo pregledali na kraju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,399 seconds.