Neprostovoljno v dvigalu, zgorela brunarica, večja količina kamenja v potok, iskrenje novoletnih lučk

08. 12. 2019 11:05

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 9.51 v objektu na Cesti talcev v Velenju oseba ostala ujeta v kabini okvarjenega dvigala. Iz nje so jo s tehničnim posegom rešili gasilci iz PGD Velenje.

Ob 12.40 je v ulici Ob potoku v Slovenskih Konjicah zagorela lesena brunarica velikosti 8 x 3 metre. Gasilci iz PGD Slovenske Konjice so požar pogasili in opravili pregled s termovizijsko kamero. Na brunarici je zgorelo ostrešje.

Ob 12.49 se je na Cesti na Roglo, občina Zreče, močno kadilo iz kuhinje stanovanja. Na štedilniku se je smodila hrana, ki jo je lastnik še pred prihodom gasilcev iz PGD Zreče odstavil in požar sam pogasil. Gasilci so opravili pregled kraja dogodka.

Ob 16.52 sta na priključku Vrunčeve ulice z obvoznico v Celju bočno trčili osebni vozili. Pri tem sta se dve osebi lažje poškodovali. Gasilci GB Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili pomoč drugim enotam, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in očistili cestišče.

Ob 17.40 se je v Šmihelu nad Mozirjem, občina Mozirje, odkrušila večja količina kamenja in gramoza in zgrmela v potok Ljubija. Gasilci PGD Mozirje so opravili pregled območja in obvestili pristojne službe. Kamenje omejuje pretočnost potoka Ljubija.

Ob 18.47 so se v Šmartnem ob Paki iskrile novoletne lučke na kozolcu. Gasilci PGD Šmartno ob Paki so lučke izklopili ter pregledali objekt. Do požara ni prišlo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,996 seconds.