Nesreče pri Preboldu, Dramljah, v Velenju in Mozirju (dopolnjeno)

19. 06. 2017 08:54

V drugi polovici nedelje in danes zgodaj zjutraj so se na Celjskem zgodile štiri prometne nesreče.

Ob 13.43 je na cesti Prebold – Marija Reka, občini Prebold, padel motorist in se pri tem poškodoval. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na motorju in nudili pomoč reševalcem NMP Žalec in NMP Celje, ki so poškodovanega oskrbeli, nato pa prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 18.09 se je na AC pri počivališču Zima smer Maribor pripetila prometna nesreča z udeležbo treh osebnih vozil. Reševalci RP Celje so tri poškodovane oskrbeli in dva prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so proti naletno in proti požarno zavarovali mesto nesreče , do prihoda reševalcev pomagali ponesrečencem, odklopili akumulator, postavili osebno vozilo na kolesa, počistili razlite motorne tekočine, pomagali policiji ,reševalce in vlečni službi. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 22.54 se je v križišču Tomšičeve in Jenkove ceste v Velenju zgodila prometna nesreč, ko je vozilo zadelo robnik in poškodovano obstalo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali mesto nesreče do prihoda policije in preventivno pregledali vozilo.

Ob 04.22 se je na Hofbauerjevi ulici v Mozirju pripetila prometna nesreča v kateri se je voznik osebnega vozila zaletel v robnike krožišča in se prevrnil na streho. Pred prihodom gasilcev je lastnik vozila sam pogasil požar na vozilu. Reševalci Reševalne postaje Mozirje so lažje poškodovanega voznika oskrbeli na kraju dogodka. Gasilci PGD Nazarje in Mozirje so proti naletno in proti požarno zavarovali mesto nesreče ,odklopili akumulator, postavili osebno vozilo na kolesa in počistili razlite motorne tekočine. Obveščene so bile pristojne službe.

Dodano naknadno

Ob 7.24 sta na Šmarski cesti v Velenju trčili osebni vozili. Ena oseba se je pri tem poškodovala. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe, odklopili akumulatorja na vozilih in počistili razlite motorne tekočine. Reševalci so poškodovano osebo prepeljali v bolnišnico.

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,986 seconds.