Nesreči motoristov skoraj na istem mestu, …

16. 06. 2018 09:50

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 12.38 gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata pokvarjenega dvigala na Kardeljevem trgu v Velenju, iz katerega so rešili tri osebe.

Ob 14.55 je v Rovtu pod Menino, občina Nazarje, padel motorist. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, motorista oskrbeli, nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje in policiji. Reševalci so ponesrečenca prepeljali v SB Celje.

Ob 15.48 je posredoval helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo NMP iz Brnika v Mozirju, od koder je prepeljal obolelo osebo na zdravljenje v UKC Ljubljana. Aktivirani so bili še reševalci NMP Velenje. ki so obolelo osebo prepeljali iz Varpolja in gasilci PGD Mozirje, ki so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 16.21 je v Rovtu pod Menino v občini Nazarje padel motorist in se poškodoval. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Reševalci NMP Mozirje so oskrbeli poškodovanega in ga ob pomoči gasilcev odpeljali v Zdravstveni dom Nazarje.

Ob 18.18 so v Trnovljah pri Celju opazili onesnaženje na gladini reke Hudinje. Posredovala sta gasilca PGE Celje, ki sta opravila ogled in namestila lovilna črevesa. Pogina vodnega življa niso opazili. Obveščene so bile pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,008 seconds.