Nesreči z motoristoma v Štorah (foto) in Žalcu (oboje dopolnjeno)

09. 09. 2018 20:04

Ob 15.34 sta v Kovinarski ulici v občini Štore trčila osebno vozilo in motor. Dve osebi sta se poškodovali. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, posuli cestišče z vpojnim sredstvom in nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri oskrbi poškodovanih oseb. Osebi so reševalci odpeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Dodano naknadno

20-letni voznik osebnega vozila, ki je na Kovinarski ulici vozil iz smeri železarne, je pri zavijanju v levo zaprl pot 16-letnemu motoristu, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in imel neregistrirano motorno kolo. 16-letni motorist in njegova 17-letna sopotnica sta se v trčenju hudo poškodovala.

Ob 15.52 sta na obvoznici v Žalcu trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci PGE Celje in PGD Žalec so zavarovali kraj, nudili prvo pomoč motoristu, odklopili akumulatorja in posipali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP so dve poškodovani osebi oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Dodano naknadno

78-letni voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri Petrovč proti Žalcu. Pri zavijanju iz stranske na prednostno cesto je zunaj naselja Žalec zaprl pot 42-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz smeri Šempetra. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval. Lažje se je poškodovala 75-letna sopotnica v osebnem vozilu.

*foto: Enis Mujdić

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,941 seconds.