Neurje povzročilo nekaj preglavic tudi v Celju in Laškem

12. 01. 2016 10:10

112logo

Včeraj je ob 15.25 je v Podgorju, občina Celje, močan veter razkril streho stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kritino ponovno namestili.Ob 16.17 je na Ljubljanski cesti v Celju veter podrl drevo preko cestišča. Gasilci PGE Celje so drevo razžagali in odstranili.

Ob 21.50 je na Vodnikovi ulici v Celju prišlo do poplavljanja dvorišča zaradi zabitega jaška. Posredovali so gasilci PGE Celje, kateri so ugotovili, da je na dvorišču okoli 30 cm vode in da ni nevarnosti za poplavljanje objekta, saj voda odteka na cesto v bližnji jašek.Ob 23.35 je na Ulici 12. junija na Ljubečni, občina Celje, prišlo do vdora podtalnice v stanovanjsko hišo. Posredovali so gasilci PGE Celje, kateri so uredili zasilen casino online obvod vode, da le ta ne teče v hišo.

Danes je ob 7.31 je na Popovičevi ulici v Celju ponoči zaradi močnega vetra padlo drevo na ostrešje stanovanjske hiše. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so s tehničnim posegom drevo razžagali in odstranili ter ostrešje prekrili s PVC folijo.

Včeraj je ob 17.24 je v Spodnji Rečici v občini Laško veter podrl drog električne napeljave. Delavci Elektro podjetja so napako na električnem omrežju odpravili. Ob 20.51 je na cesto Sedraž – Trnovo in ob 22.49 na cesto Zavrate – Brezno v občini Laško, močan veter podrl drevesi. Gasilci PGD Sedraž so drevesi razžagali in odstranili s cestišča.

Danes ob 00.06 je na Trubarjevem nabrežju v Laškem, voznik zapeljal v podvoz poln vode ter ostal ujet v vozilu. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, kateri so izvlekli vozilo, voznik pa se je rešil sam pred prihodom gasilcev.

Ob 4.25 je voda zalila podvoz na Marija Gradcu, občina Laško. Posredovali so gasilci PGD Vrh nad Laškim, ki so opravili zavarovanje kraja ter usmerjali promet.

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
184 queries in 0,835 seconds.