Neuspešno oživljanje, gasilci naleteli na truplo, zagorelo nad proizvodno halo, trk z motoristom

02. 07. 2018 19:03

Danes so ob 8.25 so prvi posredovalci gasilci PGD Šalek posredovali v večstanovanjskem objektu v Šaleku v občini Velenje. Z AED so oživljali osebo, a je žal kljub njihovemu posredovanju umrla.

Ob 10.57 je v naselju Svetelka, občina Šentjur, zagorelo v stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Dramlje in Lokarje, ki so požar omejili in pogasili, pri tem pa so v objektu naleteli na truplo ene osebe. Gasilci so prostore prezračili ter pregledali, vzrok in okoliščine dogodka pa preiskujejo pristojne službe.

Ob 12.51 je v Breznu, občina Vitanje, zagorelo na ostrešju proizvodne hale. Požar so pred prihodom gasilcev pričeli gasiti prisebni zaposleni, pri čemer pa je eden od njih utrpel opekline in je sam poiskal zdravniško pomoč v SB Celje. Gasilci PGD Vitanje in Zreče so požar omejili in pogasili, odprli streho ter objekt prezračili in pregledali.

Ob 14.43 je na Cesti v Lokrovec, občina Celje, prišlo do trčenja osebnega vozila in motorista. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu, odklopili akumulator na vozilu in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovanega motorista prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 17.00 je na Liptovski cesti v Slovenskih Konjicah prišlo do padca motorista. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice, ki so poškodovanega motorista oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,698 seconds.