(Ne)uspešno oživljanje, padec motorista, …

12. 06. 2018 12:54

rp_112logo.jpgDanes so ob 8.27 na Cesti Lole Ribarja v Šoštanju gasilci PGD Šoštanj nudili pomoč reševalcem pri oživljanju osebe, ki je žal umrla.

Ob 9.57 so v Hrastovcu, občina Velenje, gasilci PGD Škale nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri oživljanju občana, ki je bilo uspešno.

Ob 10.20 se je v Lokovini, občina Dobrna, poškodovala planinka. Gasilci PGD Dobrna so nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu planinke v dolino, kjer so jo oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 11.22 je v Spodnjih Prelogah, občina Slovenske Konjice, po cestišču padel motorist. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč policiji in reševalcem NMP Slovenske Konjice. Ena oseba je bila poškodovana in je bila oskrbljena na kraju dogodka.

Ob 11.46 se je na ulici Ob gozdu v Zrečah pri košnji trave poškodoval občan. Gasilci PGD Zreče so občana oskrbeli, reševalci NMP Slovenske Konjice pa so ga prepeljali v SB Celje.

Ob 12.10 so v Verpetah, občina Vojnik, gasilci PGD Frankolovo nudili pomoč VHS higieniku pri odstranitvi poginulega psa iz potoka.

Ob 13.52 so na Stantetovi ulici v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom iz okvarjenega dvigala rešili ujeto osebo.

Ob 15.34 je na Zdraviliškem trgu v Rogaški Slatini osebno vozilo trčilo v robnik, pri tem pa mu je odtrgalo kolo. Iz vozila so pričele iztekati motorne tekočine. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška, ki so z vpojnimi sredstvom sanirali razlite tekočine in očistili cestišče. Poškodovanih ni bilo.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,873 seconds.