Ni zvozil krožišča, trk z motoristom, gorelo na sejmišču, padec s strehe

12. 09. 2018 14:55

rp_112logo.jpgOb 3.42 je na Dečkovi cesti v Celju osebno vozilo v krožišču trčilo v betonsko oviro. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, cestišče očistili z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovano oseb na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 8.52 sta na Lavi v občini Celje trčila voznik osebnega vozila in motorist. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, posuli onesnaženo cestišče z vpojnim sredstvom in nudili pomoč reševalcem NMP Celje. Poškodovana je bila ena oseba, ki je bila odpeljana v SB Celje.

Ob 10.35 je na Dečkovi cesti, občina Celje, na Celjskem sejmišču zagorel razstavni eksponat. Gasilci PGE Celje so odklopili električno napetost, požar pogasili in prezračili prostor. O materialni škodi ne poročajo.

Ob 12.13 se je v kraju Spodnje Grušovlje, občina Žalec, pri delu na strehi zgodila delovna nesreča v kateri je delavec padel iz strehe in se poškodoval. Reševalci RP Celje so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,963 seconds.