Nočna pomoč reševalcem, z avtom v drevo

08. 09. 2019 09:32

rp_112logo.jpg

Včeraj so ob 19.53 v Velikem Vrhu, občina Šmartno ob Paki, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Paška vas in Šmartno ob Paki so požar pogasili, očistili dimnik in pregledali okolico dimnika s termo kamero.

Ob 20.46 so na Cesti talcev v Velenju, gasilci PGD Velenje, s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem je bila onemogla oseba. Osebo so reševalci oskrbeli in jo prepeljali v SB Celje.

Danes so ob 2.54 v Novih Lokah, občina Mozirje, gasilci PGD Mozirje nudili pomoč pri prenosu obolele osebe. Reševalci NMP Mozirje so osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 4.23 je v Tiroseku v Novi Štifti v občini Gornji Grad osebno vozilo trčilo v drevo. Posredujejo gasilci PGD Nazarje in reševalci NMP Mozirje.

Ob 10.52 so se v Ul. XIV. divizije v Rogaški Slatini v nadzorni centrali za plin stanovanjske stavbe pregrele baterije, zaradi česar se je vklopil alarm. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so izmerili prisotnost plinov v prostoru in odklopili baterije. Obveščena je bila servisna služba.

Ob 13.42 so gasilci PGE Celje posredovali na Ulici Tončke Čečeve v Celju, kjer so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja ter lastniku omogočili vstop v stanovanje, v katerem je bil otrok.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,893 seconds.