Ob kupu nesreč in posredovanj še prevračanje priklopnika s konjema

11. 05. 2017 21:39

Današnje dogajanje na celjski regijski telefonski številki je bilo intenzivno, saj se je zgodilo kar nekaj prometnih nesreč, posredovanja pa so bila potrebna tudi iz drugih razlogov.

Ob 6.15 je na Celjski cesti v Vojniku osebno vozilo trčilo v kapelo. Gasilci PGE Celje zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 7.19 je na cesti Šentjur–Planina pri Sevnici na Cesti Kozjanskega odreda v Šentjurju prišlo do prometne nesreče motorista. Reševalci NMP Šentjur in NMP Celje so poškodovanega motorista oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 12.52 uhajal plin iz jeklenke v stanovanju na Liptovski cesti v Slovenskih Konjicah. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj, zaprli jeklenko in prezračili stanovanje.

Ob 13.45 je helikopter HNMP Slovenske policije Maribor z dežurno ekipo prepeljal obolelo osebo iz UKC Maribor na helioport na Dečkovi cesti v Celju, kjer so jo prevzeli reševalci RP Celje in prepeljali v SB Celje.

Ob 16.12 je na Rimski cesti v Šempetru v občini Žalec, voznica osebnega avtomobila trčila v odbojno ograjo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator, odstranili vozilo s cestišča in posuli z vpojnim sredstvom razlite motorne tekočine na cestišču. Poškodovano voznico so reševalci NMP Celje prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 17.29 je na Bežigrajski cesti v Celju delavec padel z lestve in si poškodoval nogo. Posredovali so reševalci NMP Celje, ki so poškodovanega oskrbeli na kraju dogodka in ga nato prepeljali na zdravljenje v SB Celje. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 18.46 se je na AC, izvoz Šempeter, občina Polzela, prevrnil priklopnik s konjema. Občani so postavili prikolico na kolesa in poskrbeli za konja, ki nista bila poškodovana, pred prihodom PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče.

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 3,164 seconds.