Ob neurju posredovanja v 7 občinah na Celjskem

29. 06. 2020 21:47

O današnjem popoldanskem neurju so znane naslednje informacije …

V občini Radeče je zaradi neurja podrlo drevo, ki je ogrožalo cestni promet. Posredovali so gasilci PGD Radeče, ki so drevo odstranili.

V občini Rečica ob Savinji se je zaradi neurja zamašil obcestni jarek. Gasilci Rečica ob Savinji so sanirali ter očistili obcestni jarek.

V občini Rogaška Slatina je bilo zaradi neurja podrtih več dreves, ki so ogrožala cestni promet ter objekte. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina, ki so odstranili podrta drevesa.

V občini Slovenske Konjice se je zaradi neurja podrlo drevo, ki je ogrožalo cestni promet. Gasilci PGD Slovenske Konjice so odstranili podrto drevo.

V občini Šmarje pri Jelšah je zaradi neurja odkrilo del strehe stanovanjskega objekta ter na drugem objektu poškodovalo fasado. Posredovali so gasilci PGD Mestinje in Šentvid pri Grobelnem, ki so sanirali škodo.

V občini Velenje je zaradi neurja odkrilo strešno oblogo na več stanovanjskem objektu, posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so sanirali škodo.

V občini Žalec je zaradi neurja podrlo drevo, ki je ogrožalo cestni promet. Gasilci PGD Ponikva pri Žalcu so odstranili podrto drevo.

‘foto: Nejc Parašuh/FB Neurje.si

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 2,578 seconds.