Od delovne nesreče do požara in prometne nesreče

30. 04. 2017 08:32

Včeraj so gasilci in reševalci na Celjskem posredovali v sila različnih tipih dogodkov.

Ob 9.11 je v Kidričevi ulici v Celju delovni stroj povozil delavca. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri oskrbi. Poškodovanega so odpeljali v SB Celje.

Ob 10.29 so v Šercerjevi ulici v Velenju gasilci PGD Velenje nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri prenosu obolele osebe.

Ob 22.05 so na Savinjskem nabrežju v Laškem gasilci PGD Laško v stanovanjskem objektu zaprli vodovodni ventil in preprečili nadaljnje iztekanje vode.

Ob 22.19 je v naselju Marija Dobje, občina Šentjur, zagorela lesena brunarica. Posredovali so gasilci PGD Dramlje in Lokarje, ki so požar pogasili. Kljub hitri intervenciji gasilcev je objekt zgorel v celoti.

Ob 23.14 je na cesti Mozirje–Letuš v občini Braslovče osebno vozilo iz neznanega vzroka zapeljalo s cestišča. Pri tem se je poškodovala ena oseba. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, osebo rešili iz vozila ter jo predali reševalcem NMP Mozirje in vozilo potegnili nazaj na cestišče. Poškodovana oseba je bila prepeljana v SB Celje.

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,853 seconds.