Ogenj ponoči v Celju uničil tri osebna vozila, gorelo tudi v podjetju in na avtocestnem priključku

16. 12. 2018 10:21
Foto: PGD Velika Pirešica
Foto: PGD Velika Pirešica

Ob 2.01 so na Prijateljevi ulici v Celju zagorela tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje in PGD Škofja vas so preventivno evakuirali štiri stanovalce iz objekta, zavarovali kraj požara, omejili in pogasili požar, ki je zajel tudi nadstrešek, in s termovizijsko kamero preventivno pregledali večstanovanjski objekt. Požar je uničil tri osebna vozila, nadstrešek v velikosti približno 9 x 3 metre in poškodoval okno na stanovanjski stavbi.

Ob 2.38 je zagorelo v podjetju na Cesti Lole Ribarja v Šoštanju. Posredovali so gasilci PGD Šoštanj in PGD Lokovica, ki so ugotovili, da je zagorelo zaradi izteka hidravličnega olja iz poškodovane cevi, ki se je nato razlivalo po vročih ceveh. Gasilci so požar omejili ter pogasili, trenutno pa izvajajo požarno stražo ter čakajo na prihod pristojnih služb, ki bodo sanirale poškodovane cevi.

Ob 07.43 je na priključku na avtocesto v občini Braslovče prišlo do prometne nesreče dveh osebnih vozil, pri tem pa je eno osebno vozilo zagorelo. Posredovali so gasilci PGE Celje, PGD Polzela, Šempeter v Savinjski dolini, Andraž nad Polzelo in Ločica ob Savinji, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja ter pogasili požar. Posredovali so tudi reševalci NMP Celje ter delavci DARS-a. Poškodovanih ni bilo.

*slika je simbolična

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,950 seconds.