Ogenj uničil elektroomarico na CČN, tovorno vozilo s ceste

08. 11. 2018 08:41

Ob 0.31 je v Pečovniku, občina Celje, v čistilni napravi zagorela električna omarica. Gasilci PGE Celje in PGD Zagrad-Pečovnik so pogasili električno omarico, ki jo je ogenj uničil, prezračili prostore in s plinometrom izmerili prisotnost plinov v objektu. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 5.15 je v Ločah, občina Slovenske Konjice, tovorno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj, odklopili akumulator, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa, posipali cestišče z vpojnimi sredstvi ter ga očistili. Poškodovanih ni bilo.

Ob 11.16 je posadka s helikopterjem SV z dežurno ekipo reševalcev HNMP Maribor na krovu poletela v Velenje, od koder je prepeljala obolelo osebo v Splošno bolnišnico Celje. Gasilci iz PGD Velenje so zavarovali mesto pristanka in pomagali pri prenosu obolele osebe iz reševalnega vozila v helikopter.

Ob 15.30 so v Železnem, občina Žalec gasilci PGD Velika Pirešica odstranili več vej, ki so ogrožale stanovanjski objekt.

Ob 16.47 so v stanovanjskem bloku v Šaranovičevi ulici v Celju občani zaznali vonj po plinu. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so o vonju po plinu obvestili vzdrževalca plinske napeljave, ki je okvaro odpravil.

dame-izbirajo-polsi-klik

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 1,070 seconds.