Oropali tovorno vozilo Pošte Slovenije

13. 01. 2012 17:32

Po poročanju policistov PU Celje je včeraj zvečer okoli 21. ure več zamaskiranih neznancev na območju Podvelke ustavilo večje tovorno vozilo Pošte Slovenije, ki ga je vozil 35-letni poštni uslužbenec. Uslužbenca so s fizično silo prisilili, da jim je omogočil vstop v tovorni del vozila, od koder so odtujili neznano količino denarja, nato pa so se z neznanimi vozili odpeljali v neznano smer. Poštni uslužbenec je med ropom utrpel lažje telesne poškodbe, podatka o tem, koliko denarja so storilci odnesli, policisti še nimajo.

Vse, ki bi o ropu lahko podali kakršne koli informacije policisti naprošajo, da pokličete najbližjo policijsko postajo oziroma telefonsko številko policije za nujen klice 113.

Še posebej policisti pozivajo vse, ki so se včeraj zvečer med 20.30 in 21.15 vozili na relaciji Dravograd–Maribor, da, v kolikor so na tej relaciji opazili večje belo tovorno vozilo z oznakami Pošte Slovenije, v njegovi bližini morebiti kakšna vozila ali sumljivo obnašanje ljudi, javite na najbližjo policijsko postajo.

Fotografija je simbolična.

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 1,841 seconds.