Osebno vozilo na bok, nevarne ledene sveče, trčenje v “šleper”, …

28. 02. 2018 18:47

Ob 6.48 se je v kraju Loče, občina Slovenske Konjice, osebno vozilo prevrnilo na bok. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj dogodka, postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulator ter nudili pomoč policiji. Poškodovanih ni bilo.

Ob 16.27 so na Plešivcu, občina Velenje, ledene sveče na objektu ogrožale mimoidoče na pločniku. Posredovali so gasilci PGD Škale, ki so sveče odstranili.

Ob 16.29 sta na Vranskem trčila osebno vozilo in vozilo vlečne službe. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem NMP Celje in Žalec ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Ena oseba je bila poškodovana in prepeljana v SB Celje. Vozilo vlečne službe je poškodovano, osebno vozilo pa uničeno.
Ob 17.41 so v naselju Kristan vrh, občina Šmarje pri Jelšah, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kristan vrh in Šmarje, ki so saje pogasili, pregledali dimnik in prepovedali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarja.
Ob 18.22 so na ulici Koželjskega v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom rešili dve osebi iz dvigala.
Ob 20.07 je na Mestnem trgu v Žalcu zagorelo v trgovskem lokalu. Požar na površini okoli 25 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Žalec, Gotovlje in Vrbje.
Ob 20.40 se je v naselju Zeče, občina Slovenske Konjice, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa in ga izvlekli na cestišče. V nesreči se ni nihče poškodoval
Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)
Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 8,477 seconds.