Osebno vozilo trčilo v drevo, požar uničil objekt, v dvigalu ujeta oseba

21. 05. 2021 22:55

Ob 19.42 je v Koblah, občina Slovenske Konjice, osebno vozilo trčilo v drevo. Posredovali so gasilci iz PGD Slovenske Konjice in PGD Loče. Zavarovali so kraj nesreče, poškodovanemu vozniku nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP, odklopili akumulator, osvetlili kraj nesreče, posuli vpojna sredstva po izteklih tekočinah in vozišče očistili.

Požar poslovno-stanovanjskega objekta

Ob 17.41 je v Osredku pri Zrečah v občini Zreče zagorelo v poslovno-stanovanjskem objektu. Gasilci iz PGD Zreče, PGD Stranice, PGD Gorenje pri Zrečah in PGD Vitanje so požar pogasili. Uničen je celoten objekt.

Ob 08.46 je na Cesti talcev v Velenju, v pokvarjenem dvigalu ostala ujeta oseba. Gasilci PGD Velenje so s tehničnim posegom osebo rešili iz dvigala in o okvari obvestili servisno službo.

Ob 0.35 je na Vojkovi ulici v Celju, v večstanovanjski stavbi, spuščala voda v stanovanju. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom odprli stanovanje in zaprli vodovodni ventil.

Ob 9.36 je bila na Ljubečni v Celju na gozdni cesti odložena posoda z motornim oljem. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, preverili vsebino in oddali pristojni družbi za ravnanje z nevarnimi odpadki.

Ob 18.03 so v stanovanjskem bloku v Slomškovi ulici v Slovenskih Konjicah gasilci PGD Zreče s tehničnim posegom rešili osebo in psa iz kabine okvarjenega dvigala.

Foto: FB/PGD Vitanje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 0,689 seconds.