Osebo v gozdu obšla slabost, dve nesreči osebnih vozil, požar zabojnika in vejevja

25. 07. 2021 20:03

Včeraj ob 8.27 je na poti od Slemena proti Smrekovcu, občina Šoštanj, osebo med nabiranjem borovnic obšla huda slabost. Zaradi oddaljenosti lokacije in slabega signala mobilne telefonije so bili aktivirani reševalci GRS Postaje Celje, gasilci PGD Šoštanj – mesto, PGD Topolšica ter policisti, ki so najprej poskusili locirati osebo, nato pa je bil aktiviran še helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe Gorske reševalne službe Brnik. Oseba je bila najdena, nakar so jo s pomočjo vitla naložili v helikopter in prepeljali v Velenje, kjer so gasilci PGD Velenje zavarovali mesto pristanka helikopterja, od tam pa je bila z reševalnim vozilom reševalcev NMP Velenje prepeljana v SB Celje.

Včeraj ob 13.46 sta na Cesti talcev v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli razlite tekočine, odstranili vozila s cestišča in nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri oskrbi ponesrečene osebe.

Včeraj ob 15.20 sta v naselju Dobrnež, občina Slovenske Konjice, v naletu trčili osebni vozili. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje in nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice pri oskrbi ponesrečenih oseb.

Ob 3.10 je na Krekovem trgu v Celju zagorel zabojnik za smeti. Požar so pogasili gasilci PGE Celje.

Včeraj ob 20.43 je v naselju Kameno, občina Šentjur, gorelo dračje in vejevje v bližini stanovanjske hiše. Požar so pogasili gasilci PGD Šentjur in PGD Lokarje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,851 seconds.