Oživljanje ni pomagalo, delovni nesreči, minometna mina

15. 02. 2020 07:46

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 9.20 na Kovaški cesti v Zrečah, gasilci PGD Zreče, izvajali temeljne postopke oživljanja neodzivne osebe do prihoda reševalcev NMP. Oseba je umrla.

Okoli 10.00 se je na Rogli, občina Zreče, na smučišču pri padcu poškodoval smučar. Reševalci na smučišču so poškodovanega oskrbeli in prepeljali do reševalnega vozila. Reševalci NMP Slovenke Konjice so poškodovanega odpeljali v bolnišnico.

Ob 12.33 se je v Ložnici pri Žalcu v občini Žalec, delavec v skladišču podjetja poškodoval nogo. Reševalci NMP Celje in Žalec so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 14.39 je v Pilštanju v občini Kozje občan v naravi našel minometno mino iz obdobja II. svetovne vojne. Državna pripadnika za varstvo pred NUS sta nevarno najdbo odstranila, pregledala teren in odpeljala v začasno skladišče do uničenja.

Ob 14.48 je na Stantetovi ulici v Velenju zagorelo v poslovnih prostorih v stanovanjskem objektu. Posredovali so gasilci PGD Velenje in pogasili manjši požar ter prezračili prostore.

Ob 19.06 si je v Črnovi v občini Velenje moški pri delu v podjetju poškodoval roko. Reševalci NMP Velenje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 19.12 je v Šentvidu pri Planini v občini Šentjur na balkonu stanovanjske hiše zagorela ograja. Požar so pogasili domači pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Planina so preventivno polili ograjo z vodo in pregledali okolico požara.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 2,413 seconds.