Padec motorista, iskanje pogrešanega otroka

30. 08. 2020 10:58

Včeraj so ob 8.35 gasilci PGD Lesično-Pilštanj-Zagorje v Dobležičah v občini Kozje nudili pomoč pri prenosu obolele osebe.

Ob 9.27 se je na cesti v naselju Gaji v Celju pripetila prometna nesreča z naletom dveh osebnih vozil. Reševalci NMP Celje so tri poškodovane osebe oskrbeli in eno prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč policistom in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom.

Ob 13.18 je na avtocesti Žalec–Arja vas proti Celju v občini Žalec osebno vozilo zapeljalo s cestišča v odbojno ograjo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreča, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in izklopili akumulator v vozilu.

Ob 16.20 je padel motorist na Halerjevem bregu, občina Šmarje pri Jelšah. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Šmarje pri Jelšah, so zavarovali kraj nesreče in posuli razlite motorne tekočine. Udeleženca prometne nesreče več ni bilo na kraju dogodka. Na kraju so bili reševalci NMP RP Šmarje pri Jelšah in policija.

Ob 19.22 je policija potrebovala pomoč gasilcev PGD Donačka vas, Žetale in Rogatec pri iskanju pogrešanega otroka pri Rudijevem domu na Donački gori, občina Rogatec. Ob 19.40 so svojci otroka našli, zato so intervencijo preklicali.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,301 seconds.