Petek v znamenju intervencij

08. 10. 2016 07:22

112logoVčeraj so nekaj po 9. uri v kraju Ojstro, občina Laško, gasilci PGD Laško s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanjske hiše, v kateri je bila preminula oseba. Na kraju so bile pristojne službe.

Ob 11.24 je v Lokah občina Tabor občanka iz prikolice padla pod traktor. Posredovali so reševalci NMP Celje, ki so hudo poškodovano občanko prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 12.15 je v naselju Sotensko občina Šmarje pri vožnji na strmem pobočju voznik traktorja padel iz vozila in se poškodoval. Posredovali so reševalci NMP Šmarje, ki so poškodovanega odpeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 13.16 so v kraju Dobriša vas, občina Žalec, gasilci PGD Žalec s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja, kjer sta se nahajali obnemogli osebi. Gasilci PGD Žalec so nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev in pomagali pri prenosi poškodovanih oskrbovancev do reševalnega vozila, s katerim sta bila prepeljana v SB Celje.

Ob 13.16 je v naselju Bevče, občina Velenje, prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Velenje so proti naletno in proti požarno zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorja in posuli cestišče z vpojnimi sredstvi. Poškodovanih ni bilo.

Ob 17.18 so na Lesarski cesti v kraju Nazarje zagoreli sekanci na deponiji podjetja. Gasilci PGD Nazarje so požar pogasili, odstranili ožgane sekance ter pregledali požarišče s termo kamero. Zgorelo je približno 80 kubičnih metrov sekancev.

polovicka_celje_klik

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
185 queries in 4,340 seconds.