Pod nadstreškom zagorelo vozilo, voznica prebila zaščitno ograjo, …

01. 07. 2018 22:07

rp_112logo.jpgDanes je ob 0.53 v naselju Ravne v občini Šoštanj zagorelo osebno vozilo pod nadstreškom ob stanovanjskem objektu. Požar, ki je uničili osebno vozilo, nadstrešek, mansardo in ostrešje stanovanjske hiše so pogasili gasilci PGD Gaberke, Šoštanj, Topolšica in Lokovica.

Ob 5.22 je pred počivališčem Lopata smer Ljubljana voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča in prebila zaščitno ograjo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z absorbentom. Poškodovanih ni bilo.

Ob 15.34 se je v Logarski dolini, občina Solčava, pri padcu s kolesom poškodoval kolesar. Na kraju so ga oskrbeli reševalci NMP Mozirje, v UKC Ljubljana pa sta ga s helikopterjem prepeljala posadka helikopterja Slovenske vojske in dežurna ekipa HNMP Brnik. Gasilci PGD Solčava so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 18.21 se je na območju Strehovca v Logarski dolini, občina Solčava, izgubila skupina tujih planincev. Reševalci GRS Celje so jih nepoškodovane varno pospremili v dolino.

Ob 19.38 so na Šaleški cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili vstop do onemogle osebe reševalcem NMP Velenje, ki so jo na kraju oskrbeli in prepeljali v bolnišnico Topolšica.

Ob 19.40 so v naselju Goričica v občini Šentjur gasilci PGD Lokarje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, kjer se je nahajala onemogla oseba in jo predali reševalcem NMP Šentjur.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,962 seconds.