Smrt motorista na Vranskem, sopotnica hudo poškodovana

12. 09. 2021 19:45

V nedeljo okoli 15. ure se je v križišču na Vranskem zgodila huda prometna nesreča v kateri sta trčila voznik osebnega vozila in motorist.

Voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri kraja Brode proti Ločici pri Vranskem, je v križišču za Vransko zavil v desno na stransko cesto, proti avtobusni postaji ter polkrožno obrnil in zapeljal nazaj  na regionalno, prednostno  cesto.  Pri vključevanju v cestni promet na regionalno cesto je pri zavijanju v levo zaprl pot motoristu, ki je pravilno pripeljal po prednostni cesti iz smeri kraja Brode proti Ločici pri Vranskem.

V hudem trčenju se je 59-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, njegova 20-letna sopotnica se je v trčenju hudo poškodovala in so jo z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. V prometni nesreči sta se lažje poškodovala še 67-letni voznik osebnega vozila in njegova 61-letna sopotnica.

Letos je na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo 19 ljudi, lani v enakem obdobju sedem.

V nedeljo je bil sicer na cestah po državi zelo črn dan. Umrle so namreč tri osebe. Poleg motorista na Vranskem, še motorist na cesti Škofja Loka – Železniki ter voznik pri Pesnici.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 3,633 seconds.