Poginjen labod, goreča živa meja, trk v Arclinu, delovna nesreča, trk na avtocesti

20. 07. 2017 13:55

V zadnjem dnevu je na širšem Celjskem Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje zaznala pet intervencij gasilcev oz. reševalcev.

Ob 15.15 je bil na obali Šmartinskega jezera v Celju opažen poginjen labod. Gasilci PGE Celje so poginulega laboda odstranili in predali veterinarsko higienski službi. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 20.32 je v Ljubiji, občina Mozirje, zagorela živa meja. Požar so pričeli gasiti prisebni občani, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGD Mozirje.

Ob 22.11 se je v Arclinu, občina Vojnik, pripetila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, ga razsvetlili, odklopili akumulatorjana vozilih, nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev, odstranili vozili s cestišča in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. Poškodovana je bila ena oseba, ki je bila odpeljana v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 00.37 se je na Lesni ulici v občini Šentjur v podjetju pripetila delovna nesreča. Delavec si je poškodoval roko. Poškodovani delavec je bil odpeljan v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 11.12 je na avtocesti Celje–Maribor v bližini počivališča Zima voznik kombiniranega vozila trčil v prikolico tovornega vozila. Celjski poklicni gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in počistili razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

flos-polsi-2017

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,848 seconds.