Pogrešana Amalija Novak – jo je kdo videl? PREKLIC ISKANJA!!!

27. 07. 2013 10:24

Policisti Policijske postaje Žalec so bili obveščeni, da je od včeraj, 26. julija 2013, od 11.15 ure, pogrešana 73-letna Novak Amalija iz Kanade, ki je na obisku pri sestri na naslovu Zaplanina 14, na območju Žalca.

V času obiska je vsakodnevno opravljala sprehode na različne lokacije, ker je hotela obiskati kraje iz njenega otroštva. Pogrešana je bila nazadnje opažena včeraj okoli 11.15 ure med hojo po cesti proti Taboru. Obstaja možnost, da se je sama namenila v smeri Svete planine, kamor sta imeli s sestro namen oditi v nedeljo.

Pogrešana je visoka približno 165 centimetrov, srednje postave, ovalnega obraza, dolgih las blond barve, zadaj spetih v čop. Oblečena je v belo majico s kratkimi rokavi, spredaj čipkastega vzorca in črne tričetrt oprijete hlače ter obuta v športne copate bele barve. Tekoče govori slovensko. Je sladkorna bolnica, ki nujno potrebuje zdravila.

Vse, ki bi pogrešano opazili ali bi kar koli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

* Iz PU Celje so sporočili, da preklicujejo iskanje pogrešane osebe, ker je bila med iskalno akcijo najdena živa, vendar poškodovana in nujno potrebna medicinske pomoči.

Vir in foto: PU Celje

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 1,159 seconds.