Pogrešana mladoletnika (preklic iskanja)


pogresana-mladoletnika

 

 

Danes so iz PU Celje sporočili, da je iskanje mladoletnih Hane Karol in Aleksandra Nezirovića preklicano. Opazili so ju v Ljubljani in o tem obvestili policiste. S pogrešanima je vse v redu.

Prvotna novica:

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da sta od včeraj zjutraj pogrešana 13 letna Hana Karol iz Slovenj Gradca in 15 letni Aleksander Nezirović.

13 letnica naj bi zjutraj odšla v šolo, iz katere pa se ni vrnila domov. Visoka je 166 cm, vitke postave in ima temno rjave lase, segajoče čez ramen. Ob odhodu od doma je bila oblečena v svetlo jeans jakno in zelene oprijete hlače – pajkice. Obuta je bila v bele športne copate brez napisov. S seboj ima zelen šolski nahrbtnik z rdečimi rožicami.

Obstaja velika verjetnost, da je Hana odšla s 15-letnim prijateljem Aleksandrom Nezirovićem, doma iz Florjana pri Šoštanju, ki je prav tako pogrešan od včeraj zjutraj.

Policija in svojci vse, ki so pogrešana mladoletnika opazili prosijo, da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.