Policijsko poročilo PU Celje: 3. 8. 2017 (nesreči s hudimi poškodbami)

03. 08. 2017 09:50

Včerajšnji  dan  si  bomo  zapomnili po vročini in neurju v večernem času. Obveščeni smo bili  o več podrtih drevesih na vozišču, zalitih kleteh in podvozih  zaradi  meteornih  vod, razkritih  strehah  ter  udaru  strele v gospodarsko poslopje v Žalcu.

Obravnavali smo dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami.

V Velenju je padel motorist in si poškodoval gleženj. 

Druga prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zaradi izsiljevanja prednosti zgodila v Radečah na glavni cesti Laško–Radeče. Nesreča se je zgodila v križišču z regionalno cesto v Radečah,  kjer je 67 letni voznik osebnega avtomobila izsilil prednost 39-letni voznici osebnega avtomobila, ki je pravilno pripeljala po prednostni glavni cesti. Med vozili je prišlo do trčenja, v katerem se  je hudo telesno poškodovala sopotnica v vozilu  39-letne udeleženke. Obravnavali smo še 4 prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami ter 12 z materialno škodo.

Evidentirali smo tri kazniva dejanja nasilja v družini, vlom, poskus vloma, kaznivo  dejanje goljufije ter štiri druga kazniva dejanja. Zaradi kršenja javnega reda in miru smo posredovali v 8 primerih.

Tudi  danes bo zelo vroče, zato poskrbite, da boste preden sedete za volan prezračili vozilo in se osvežili ter tako zagotovili varno vožnjo.

Božidar Pezdevšek
Policijska uprava Celje

vucko-polovicka

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 1,046 seconds.