Policisti v nekajurnem nadzoru zabeležili 163 kršitev

20. 09. 2019 14:17

rp_slika-stop-policija-300x199.jpgPolicisti PU Celje so v današnjem triurnem “ad hoc” nadzoru ugotovili 163 cestno prometnih prekrškov. Največ je bilo prekoračitev hitrosti.

V današnjem tri urnem “ad hoc” poostrenem nadzoru cestnega prometa, ki je potekal na celotnem območju Policijske uprave Celje, so policisti zaznali 163 kršitev cestno prometnih predpisov: 44 voznikov ni uporabljalo varnostnih pasov, 47 voznikov je med vožnjo uporabljalo mobilne telefone, 62 voznikov pa je prekoračilo dovoljeno hitrost.

Na območju Celja so policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Na območju Policijske postaje Mozirje pa so zalotili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0.30 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Kontrolirali so tudi 24 voznikov tovornih vozil, od tega 20 na območju Postaje mejne policije Rogatec. Pri štirih voznikih so ugotovili kršitve. Eden ni uporabljal varnostnega pasu, trije pa so prekoračili dovoljeno hitrost.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,155 seconds.