Poltovornjak na bok, kombi v jarek

03. 11. 2020 14:31

Včeraj je ob 8.18 v naselju Ljubija, občina Mozirje, poltovornjak zapeljal s cestišča in se prevrnil na bok. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. Poškodovanih ni bilo.

Ob 9.48 je v Sv. Emi, občina Podčetrtek, zagorela vsebina zabojnika za smeti. Požar so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pristava pri Mestinju.

Ob 13.29 je na Celjski cesti v Laškem prišlo do prometne nesreče, kjer sta trčili dve osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Laško in PGE Celje, ki so kraj zavarovali, nudili pomoč reševalcem NMP pri iznosu ponesrečenca, odklopili akumulatorja ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi. V prometni nesreči se je ena oseba telesno poškodovala.

Ob 15.24 je ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči iz Maribora poletela v Topolšico, občina Šoštanj, od koder je prepeljala oboleleo osebo v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka.

Ob 16.12 je v Arji vasi, občina Žalec, zagorelo v kuhinji stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Arja Vas, PGD Petrovče, PGD Drešinja vas, PGD Levec in PGD Žalec. Zagoreli so leseni elementi kuhinje, požar pa je pogasil lastnik sam pred prihodom gasilcev. Gasilci so nato, iz stanovanja iznesli ogorele dele kuhinje, prezračili prostore ter jih pregledali s termo kamero. Do prihoda reševalcev NMP so tudi nudili prvo pomoč lastniku stanovanja, ki se je pri gašenju nadihal dima ter zadobil opekline po rokah.

Ob 17.58 je v Zvodnem, občina Celje, kombinirano vozilo s ceste zdrsnilo v bližnji jarek. Gasilci PGE Celje so opravili ogled, vozilo požarno zavarovali in stabilizirali z improviziranim sredstvi. Za nadaljnji izvlek vozila bo poskrbel voznik sam.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,177 seconds.