Pomoč neodzivni osebi, sneg podrl strojno lopo in ogrožal stanovanjsko hišo (foto)

05. 03. 2018 22:17

Ob 13.08 se je v kraju Marija Reka , občina Prebold, nahajala neodzivna oseba. Posredovali so gasilci PGD Prebold, ki so pomagali reševalcem NMP Celje pri oživljanju.

Ob 14.25 so v kraju Pečovje, občina Štore, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Štore in Prožinska vas so varovali dimnik do izgoretja saj in ga nato očistili ter s termovizijsko kamero preventivno pregledali prostore. V pripravljenosti so bili tudi gasilci PGD Svetina. Materialna škoda ni nastala. Lastniku so do prihoda dimnikarske službe prepovedali kurjenje.

Ob 18.21 se je v Pristavi pri Mestinju v občini Podčetrtek pod težo snega podrla strojna lopa na kmetijske stroje. Gasilci PGD Pristava pri Mestinju so nudili pomoč domačim pri odstranitvi strojev.

sneg_podrta_lopa_marec_2018_gasilciOb 18.50 so Na Jelovo v Radečah gasilci PGD Radeče s tehničnim posegom odprli vrata v hišo, v kateri je ležala onemogla oseba. Reševalci NMP Laško in Sevnica so oskrbeli obolelo osebo in jo odpeljali v bolnišnico.

Ob 19.00 so v Zgornjih Negonjah v občini Rogaška Slatina gasilci PGD Rogaška Slatina očistili sneg iz strehe starejše nenaseljene hiše.

*na slikah intervencija PGD Rogaška Slatina

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 0,960 seconds.