Podprli statično vprašljiv objekt, prevrnjen traktorist

16. 07. 2020 07:39

Včeraj so ob 4.04 na Koželjskega ulici v Velenju, gasilci PGD Velenje, onemoglega občana prenesli na posteljo.

Ob 5.35 je v Pečovju, občina Štore, prišlo do prometne nesreče osebnega vozila, v kateri se je ena oseba poškodovala. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj, nudili oskrbo poškodovani osebi do prihoda reševalcev, podprli objekt, ki je bil zaradi nesreče statično vprašljiv, odklopili akumulator na vozilu ter posipali razlite motorne tekočine. Obveščene so bile pristojne službe. Poškodovano osebo so oskrbeli reševalci NMP Celje.

Ob 12.41 so na Šaleški cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom vstopili v stanovanje, v katerem je bila preminula oseba.

Ob 14.26 so v Libojah, občina Žalec gasilci PGD Kasaze-Liboje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja.

Ob 15.50 se je v Lopaci, občina Šentjur, pri delu prevrnil voznik s traktorjem. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator. Reševalci NMP Celje so poškodovanega voznika prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 17.21 je na avtocesti Vransko–Šentrupert v občini Tabor prišlo do naleta dveh vozil. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,595 seconds.