Pomoč reševalcem, zagorela drvarnica, brez pitne vode v Žalcu

18. 01. 2020 07:24

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 10.55 na parkirišču v Opekarniški ulici v Celju trčili osebni vozili. Ena oseba se je poškodovala. Reševalci NMP so jo odpeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje Zavarovali kraj nesreče, nevtralizirali iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč policiji in reševalcem.

Ob 15.18 so v ulici Podšmihel v Laškem gasilci iz PGD Laško v prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja ter reševalcem NMP omogočili dostop do onemogle osebe. Reševalci so osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 16.14 je v Lučah zagorela drvarnica. Gasilci PGD Luče so pogasili ogenj, preložili drva ter pregledali okolico.

Ob 16.15 je na Cesti v Rečico v Laškem iz poškodovane cevi bojlerja v kopalnici iztekala voda. Gasilci iz PGD Laško so zaprli vodovodni ventil in s tal prostora posesali izteklo vodo.

Ob 21.18 sta osebni vozili trčili na Cesti Simona Blatnika v Velenju. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilih, preprečili nadaljnje iztekanje motornih tekočin, nudili pomoč avtovleki pri nalaganju vozil in skupaj z upravljalcem cest očistili cestišče. Eno osebo so reševalci NMP Velenje prepeljali v SB Celje.

Danes je so ob 3.21 zaradi okvare glavnega voda vodovodnega omrežja brez pitne vode ostali odjemalci Žalca, Vrbja in Dobriše vasi. Dežurni JKP Žalec napako odpravljajo. Obveščene so bile pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,665 seconds.