Ponovno premikanje plazu, visoka voda poškodovala most

12. 03. 2018 22:39

rp_112logo.jpgOb 9.11 sta na Mariborski cesti v Celju na balkonu stanovanjskega bloka ostali ujeti osebi. Gasilca PGE Celje sta s tehničnim posegom odprla vrata v stanovanje in balkonska vrata.

Ob 15.03 se je v Lesičnem v občini Kozje ponovno začel premikati zemeljski plaz, ki ogroža stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Lesično-Zagorje-Pilštanj so opravili ogled terena, s folijo in deskami prekrili del plazu in delno uredili odvodnjavanje plazu. Plaz so so ogledali predstavniki občine in geolog.

Ob 16.36 so na Stritarjevo ulico v Rogaški Slatini, gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina izvozili, kjer so skupaj z dežurno zdravnico nudili pomoč obolelemu občanu in ga prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Zdravstveni dom Rogaška Slatina.

Ob 18.09 so v Malih Braslovčah v občini Braslovče gasilci PGD Braslovče nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Ob 19.19 je v Zabukovici, občina Žalec, visoka voda poškodovala most čez potok Artišnica. Gasilci PGD Zabukovica so zavarovali kraj dogodka ter z opozorilnimi znaki prepovedali nadaljnjo vožnjo čez most. Obveščene so bile pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,873 seconds.