Poplavljena žaga, avto na bok, v centru Celja v pešca

02. 02. 2019 09:01

Včeraj je ob 15.49 v Pongracu v občini Žalec meteorna voda in talnica poplavila skladišče in žago. Gasilci PGD Zabukovica in Kasaze-Liboje so prečrpavali vodo, odmašili in očistili prepuste, da je voda lahko odtekala.

Ob 15.53 sta na Cesti Miloša Zidanška v Šentjur trčili dve osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem, posipali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorja, nudili pomoč policiji in vlečni službi. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 20.11 je na avtocesti pri naselju Brode v občini Vransko osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Celje in PGE Domžale so zavarovali kraj, odklopili akumulator ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Poškodovanih ni bilo.

Ob 22.00 je v Slomškovi ulici v Ločah, občina Slovenske Konjice, osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Ena oseba se je poškodovala. Reševalci NMP Slovenske Konjice so jo prepeljali v SB Celje. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila, nudili pomoč reševalcem ter preprečili iztekanje nevarnih tekočin.

Danes je ob 5.47 na Krekovem trgu v Celju voznik z osebnim vozilom zbil pešca. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, do prihoda reševalcev poškodovancu nudili prvo pomoč in pomagali pri prenosu do urgentnega vozila. Reševalci RP Celje so poškodovanca oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

*slika nesreče v Šentjurju: Nataša Kunšek

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,685 seconds.