Popoldan v znamenju trkov, ponoči zgorel hlev

08. 11. 2017 23:27

Ob 14.58 se je na avtocesti na uvozu za Žalec, v smeri Maribora, občina Žalec, kombinirano vozilo prevrnilo na bok. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, vozilo stabilizirali, cestišče očistili razlitega motornega olja in s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo, katero so reševalci NMP Celje na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 15.14 so na Dečkovi cesti v Celju trčila tri osebna vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, cestišče očistili razlitih motornih tekočin in nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovano osebo oskrbeli na kraju.

Ob 17.03 sta v križišču v naselju Medlog, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, očistili cestišče razlitih motornih tekočin in nudili pomoč policiji pri razsvetljevanju kraja dogodka ter nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so dve poškodovani osebi oskrbeli na kraju in eno osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 23.39 je v Močlah v občini Šmarje pri Jelšah zagorel hlev. Gasilci PGD Šmarje pri Jelšah, Mestinje in Šentvid pri Grobelnem so iz objekta rešili šest govedi in kmetijsko mehanizacijo, požar omejili in pogasili, ter sanirali pogorišče. Ogenj je hlev v celoti uničil.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,810 seconds.