Poškodba pri delu v gozdu, razlitje fekalij po prostoru, prevrnjeno vozilo

13. 01. 2019 09:37

rp_112logo.jpgVčeraj se je ob 10.15 v kraju Stopnik, občina Vransko, pri delu v gozdu poškodoval občan. Posredovali so gasilci iz PGD Vransko, Ločica in Prekopa . Do prihoda reševalcev NMP Žalec in Celje so nudili pomoč poškodovanemu in ga prinesli do reševalnega vozila. NMP Celje ga je odpeljala v SB Celje.

Ob 12.12 se je na Zlakovški cesti, občina Zreče, drevo podrlo na cesto in oviralo promet. Gasilci PGD Zreče so drevo odstranili.

Ob 13.39 so v Gradišču, občina Kozje, gasilci PGD Podsreda kot prvi posredovalci z AED enoto nudili pomoč oboleli osebi do prihoda NMP Šmarje pri Jelšah.

Ob 14.05 je posadka s helikopterjem SV z ekipo HNMP Maribor poletela v Šmartno ob Paki, od koder je prepeljala obolelo osebo v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka helikopterja ter nudili pomoč pri prenosu osebe iz reševalnega vozila do helikopterja.

Ob 14.23 so gasilci Vinska gora nudili pomoč občanu v stanovanjski hiši v Vinski gori kjer je prišlo do zamaščenja kanalizacijskih cevi ter razlitja fekalij po prostoru. Gasilci so sanirali razlitje ter odpravili zamaščenje.

Danes je bilo ob 3.16 v kraju Letuš, občina Braslovče, prevrnjeno osebno vozilo. Gasilci PGD Letuš in PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, pregledali vozilo in okolico. Vozilo je bilo zapuščeno, poškodovanih ni bilo. Obveščene so bile pristojne službe

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,655 seconds.