Poškodba pri nalaganju delovnega stroja, vozilo v drevo, zaklenjen na balkonu

06. 06. 2020 07:03

Včeraj se je ob 8.16 v Šempetru v Savinjski dolini v občini Žalec pri nalaganju delovnega stroja na prikolico poškodoval krajan. Reševalci NMP Celje in Žalec so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Ob 11.13 je na avtocesti v kraju Mala Pirešica, občina Žalec, pred izvozom Arja vas gorela pnevmatika, ki je odpadla s tovornega vozila. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj ter pogasili in odstranili pnevmatiko s cestišča.

Ob 12.59 je na cesti proti Ločam, v občini Celje, vozilo zapeljalo iz cestišča in se zaletelo v drevo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, pregledali vozilo, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine. Udeležencev nesreče ni bilo na kraju.

Ob 17.06 je v Vinski gori v občini Velenje vozilo zapeljalo iz cestišča. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, pregledali vozilo in odklopili akumulator. Udeležencev nesreče ni bilo na kraju.

Ob 18.39 se je na Kosovelovi ulici v Velenju stanovalec zaklenil na balkon in ni mogel vstopiti v stanovanje. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so s pomočjo lestve splezali na balkon ter s tehničnim posegom odprli okno ter odprli balkonska vrata.

*foto: Tanči Lord/FB Promet za Štajersko

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,498 seconds.