Poškodba rezervoarja z nevarno snovjo, več požarov

11. 04. 2020 11:50

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 9.40 v Kidričevi ulici, občina Celje, pri raztovarjanju blaga prišlo do poškodbe rezervoarja z nevarno snovjo. Gasilci PGE Celje in delavci Saubermacherja so zavarovali kraj, prečrpali nevarno snov in preprečili razlitje tekočine. V rezervoarju je bilo 1000 litrov insekticida.

Ob 10.59 so V Spodnji Rečici, občina Rečica ob Savinji, gasilci PGD Spodnja Rečica nudili pomoč policiji pri iskalni akciji.

Ob 12.01 so v Spodnjih Grušovljah, občina Žalec, gorele pleve od hmelja ter trava v okolici. Požar so pogasili gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini.

Ob 18.25 je v kraju Lešje, občina Celje, prišlo do prometne nesreče dveh osebnih vozil v kateri se je poškodovala ena oseba. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so osebo oskrbeli ter prepeljali v bolnico Celje. Na kraju je bila tudi policija.

Ob 22.34 sta v bližini naselja Tovsto, občina Laško, gorela odpadni material in gozdna podrast na površini okoli 300 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Laško so požar omejili in pogasili.

Danes je ob 10.02 v naselju Leskovca, občina Laško, gorel kup vej in okoliška podrast. Požar na površini okoli desetih kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Vrh nad Laškim in Laško.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,743 seconds.