Poškodovan smučar, trk tovornega in kombiniranega vozila, avto na bok

17. 04. 2021 00:14

Včeraj ob 12.17 se je na Raduhi poškodoval smučar. Posredovali so gorski reševalci GRS Koroške in helikopter SV z dežurno ekipo HeNMP na Brniku. Smučarja so prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Včeraj ob 20.11 je sta na avtocesti na relaciji Šentrupert –Vransko v smeri Ljubljane trčili tovorno in kombinirano vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nevtralizirali po vozišču razlite motorne tekočine in odklopili akumulator. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Celje.

Včeraj ob 19.59 so na Valvasorjevi ulici v Celju zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno so pogasili tleče saje v dimniku in pregledali okolico s termovizijsko kamero.

Včeraj Ob 8.27 je na cesti Šempeter – Žalec, občina Žalec, osebno vozilo zapeljalo iz vozišča in pristalo na boku. Gasilci PGE Celje so proti naletom in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Žalec so eno poškodovano oskrbeli na kraju nesreče in jo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

Včeraj ob 11.19 je v Špitaliču v Slovenskih Konjicah, občina Slovenske Konjice, na gradbenem odru zagorel sod z odpadki. Gasilci PGD Žiče in PGD Slovenske Konjice so z gasilnim aparatom pogasili požar soda in ga odnesli iz gradbenega odra ter dokončno ohladili z vodo.

Včeraj ob 8.17 je na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah v dvigalu večstanovanjskega objekta ostala ujeta oseba. Gasilci PGD Zreče so s tehničnim posegom iz okvarjenega dvigala rešili ujeto osebo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 6,886 seconds.